U bevindt zich hier: Optredens

 
 

Informatie optredens

De indeling en samenstelling van een programma kan variabel zijn evenals de tijdsduur: in overleg, bijv.: 2 x 20/25 min.; 1 x 30 min.; 3 x 10 min. etc.! Muziekweergave d.m.v. MD en/of CD via een aanwezige geluidsinstallatie.
Noodzakelijk is een dansvloer van hout, bij voorkeur een podium met minimale afmeting van 3 x 4 meter.

Prijs : in overleg; uitkoop; BTW factuur.

Gebruik eigen muziekapparatuur "Los de Málaga" is mogelijk (meerprijs) evenals een
programma uitbreiding door bijv. een Spaanse gitarist of een uit meerdere personen bestaande dansgroep.

 
 

  

Optredens

Als het gaat om een bijzondere dansshow, met een amusements- of cultureel karakter, een act die entertainment combineert met impact : door "Los de Málaga" waant u zich als toeschouwer al snel midden in de temperamentvolle muziek- en danscultuur van Spanje!  Met hun indringende castagnettenspel, de ritmische voetenklank en kleurige kostuums weet "Los de Málaga" het publiek altijd te boeien.
 
Via impressies van 3 hoofdlijnen uit de Spaanse danstraditie : flamenco uit Andalucía, klassiek uit de "Zarzuela", regionaal als "Sevillanas" uit Sevilla en tot slot op klanken uit "Carmen"en "Bolero", kan een programma samengesteld worden.
Een mondelinge toelichting tijdens en/of na het optreden behoort tot de mogelijkheden, alsmede het publiek betrekken bij de dans-act als activering c.q. als afsluiting : dit is echter wel afhankelijk van de aard van de festiviteit.